Wednesday, 2018-10-24, 4:39 AM
Menüü
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Kalender
«  September 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Logi sisse
Main » 2011 » September » 1 » "Vesi elevantidele" müügil filmipoodides alates Septembrist
2:00 PM
"Vesi elevantidele" müügil filmipoodides alates Septembrist

Blue ray ja tava DVD
Robert Pattinson (VIDEVIKU SAAGA) ning Oscari® laureaadid Reese Witherspoon* ja Christoph Waltz** kehastavad peategelasi Sara Grueni menuromaanil põhinevas melodraamas keelatud armastusest. Teineteisesse armunud veterinaariatudeng Jacob (Pattinson) ning imekaunis tsirkuseartist Marlena (Witherspoon) satuvad naise tasakaalutu ja vägivaldse abikaasa (Waltz) viha alla...

Tava DVD hind 9.99 EUR, Blue ray 20.35

Views: 243 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
MEGAPOSTITUS
....................................... Promo Brüsselis ....................................... Promo Pariisis ....................................... Promo Stocholmis
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid Teen Choice LIVE showd?
Total of answers: 19
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Jutunurk
200

Robert Pattinson Eesti fännileht

Make a free website with uCoz