Friday, 2018-03-23, 3:25 PM
Menüü
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Kalender
«  August 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Logi sisse
Main » 2011 » August » 7 » Teen Choice´il toimuv kohe lehel
9:46 PM
Teen Choice´il toimuv kohe lehel
Kristen Stewart Eesti on teinud üldiselt igast üritusest LIVE ettekande, lisades infot kohe lehele üles. Kuna mulle on see alati meeldind, siis üritan sel Teen Choice`il midagi säärast teha, Paul Wesley,  Robert Pattinson ja Ian Somerhalder lehel, sest see pakub väikest väljakutset, otsida kiiresti pilte/videosid ning lisada võidetud kategooriaid.

NB! Väga palju ei luba, kuna ma ei kujuta ette milline on LIVE ajal interentiühendus aga loodan parimat.

Views: 185 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
MEGAPOSTITUS
....................................... Promo Brüsselis ....................................... Promo Pariisis ....................................... Promo Stocholmis
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid Teen Choice LIVE showd?
Total of answers: 19
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Jutunurk
200

Robert Pattinson Eesti fännileht

Make a free website with uCoz