Friday, 2018-03-23, 3:56 PM
Menüü
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Kalender
«  June 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Logi sisse
Main » 2011 » June » 29 » Teen Choice Awards 2011 .
7:54 PM
Teen Choice Awards 2011 .
On aeg taas Roberti poolt hääletada . Selleks on vaja aga teha kasutaja SIIN (vähemalt mina ei leidnud teist võimalust)

Movie Drama
Water For Elephants

Actor Drama
Robert Pattinson - Water For Elephants

Actor Sci Fi/Fantasy
Robert Pattinson- The Twilight Saga: Eclipse

Male Hottie
Robert Pattinson

Liplock
Kristen Stewart and Robert Pattinson- The Twilight Saga: Eclipse

Movie Sci-Fi/Fantasy
The Twilight Saga: Eclipse

Hääletada saab SIIN
Views: 116 | Added by: ttteps | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
MEGAPOSTITUS
....................................... Promo Brüsselis ....................................... Promo Pariisis ....................................... Promo Stocholmis
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid Teen Choice LIVE showd?
Total of answers: 19
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Jutunurk
200

Robert Pattinson Eesti fännileht

Make a free website with uCoz