Friday, 2018-03-23, 3:35 PM
Menüü
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Kalender
«  June 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Logi sisse
Main » 2012 » June » 29 » Romantiline reede: Videviku saaga: Noorkuu kanal 11`nes
0:11 AM
Romantiline reede: Videviku saaga: Noorkuu kanal 11`nes
  Romantiline reede: Videviku saaga: Noorkuu kanal 11`nes  29.06.12 kell 21.00.

 

Stephenie Meyeri fenomenaalselt eduka romaanisarja teises osas võtab sureliku ja vampiiri armastus sootuks uusi mõõtmeid. Bella Swan (Kristen Stewart) satub ihaldatud üleloomuliku maailma saladuste keerisesse, mässides end ülepeakaela veelgi suuremasse hädaohtu. Pärast Bella kaunikesti kehvalt lõppenud 18. sünnipäevapidu lahkub Edward Cullen (Robert Pattinson) koos perega Forksist, et hoida Bellat eemal vampiiride maailmas varitsevaist ohtudest. Murtud ja ükskõikne Bella veab end tuimalt läbi abituuriumiaasta. Ühtäkki avastab ta, et hädaohtudesse sattudes on Edward alati temaga. Soov iga hinna eest armastatuga koos olla paneb Bella aga üha enam ja enam riskeerima.

Views: 603 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
MEGAPOSTITUS
....................................... Promo Brüsselis ....................................... Promo Pariisis ....................................... Promo Stocholmis
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid Teen Choice LIVE showd?
Total of answers: 19
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Jutunurk
200

Robert Pattinson Eesti fännileht

Make a free website with uCoz