Sunday, 2018-11-18, 1:03 PM
Menüü
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Kalender
«  February 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Logi sisse
Main » 2011 » February » 28 » Robertil uus armastus
8:45 PM
Robertil uus armastus


Kas ei saa veel nunnum olla see, et Robert võttis endale kutsika, ennem "Koidukuma" filmimist Vancouveris -  ja mis veel imelisem on see, et ta võttis kutsika varjupaigast.

Robert ütles Daily Recordile "Ma võtsin kutsika varjupaigast, ta lihtsalt võlus mind ära" Kui küsiti mis on kutsika nimi, siis Robert vastas: "Kutsikal ei ole veel nime, aga praegu kutsun ma teda Robertiks"

Milline õilas tegu võtta koer varjupaigast, tee sama ka sina!Views: 357 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
MEGAPOSTITUS
....................................... Promo Brüsselis ....................................... Promo Pariisis ....................................... Promo Stocholmis
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid Teen Choice LIVE showd?
Total of answers: 19
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Jutunurk
200

Robert Pattinson Eesti fännileht

Make a free website with uCoz