Monday, 2018-10-22, 4:34 AM
Menüü
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Kalender
«  November 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Logi sisse
Main » 2011 » November » 23 » Robert Pattinson peab vampiir Edwardit koledaks
10:15 PM
Robert Pattinson peab vampiir Edwardit koledaks

Näitleja Robert Pattinson ei mõista, miks tema «Videviku» karakter Edward Cullen inimestele meeldib.Staar soovis Edwardi vigasid filmis rohkem esile tuua, kuid seda ei lubatud, kirjutas Empire Online.«Kõige ärritavam on see, et fännid näevad teda kui täiuslikku kutti. Ma tahtsin välja mängida tema vigu, kuid kõik andsid mõista, et ta peab olema ideaalne,» rääkis Pattinson.

«Ma pole veel näinud ühtegi vampiirifilmi, kus vampiirid oleks ilusad. Kahvatu meigi ja kihvadega näevad nad hullemad välja kui päriselus. Ma pole vampiirivaimustusest kunagi aru saanud. Inimesed on sõltuvuses ja ma ei mõista, miks,» lisas ta.

Toimetas Elu24.ee

Views: 251 | Added by: ttteps | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
1  
That insghit solves the problem. Thanks!

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
MEGAPOSTITUS
....................................... Promo Brüsselis ....................................... Promo Pariisis ....................................... Promo Stocholmis
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid Teen Choice LIVE showd?
Total of answers: 19
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Jutunurk
200

Robert Pattinson Eesti fännileht

Make a free website with uCoz