Sunday, 2018-11-18, 1:00 PM
Menüü
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Kalender
«  December 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Logi sisse
Main » 2011 » December » 6 » Robert Pattinson on nõus armastuse nimel surema
9:36 PM
Robert Pattinson on nõus armastuse nimel surema
Robert Pattinson paljastas, et on armastuse nimel nõus oma elust loobuma. Robert on Kristen Stewartiga suhtes ja ta usub, et kui sa kedagi väga armastad, siis oled tema nimel nõus ka surema, vahendas Monsters and Critics.

«Arvan, et kui sa kedagi armastad, siis tekibki selline tunne iseenesest,» ütles Robert. Robert usub, et temaga nõustuks enamus armastajatest. «Enamus ütleks: «Kui ma pean selle inimese eest surema, ma teen seda.». No vastasel juhul ei oleks see ju tõeline armastus,» lisas ta.

Views: 636 | Added by: ttteps | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0 Spam
1 Heaven  
I could read a book about this without finding such real-world aprpoahces!

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
MEGAPOSTITUS
....................................... Promo Brüsselis ....................................... Promo Pariisis ....................................... Promo Stocholmis
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid Teen Choice LIVE showd?
Total of answers: 19
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Jutunurk
200

Robert Pattinson Eesti fännileht

Make a free website with uCoz