Friday, 2018-03-23, 3:55 PM
Menüü
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Kalender
«  February 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Logi sisse
Main » 2011 » February » 18 » Otsin Abilisi
10:46 PM
Otsin Abilisi
Hei

Viimasel ajal on endal juba vähe aega ning vahest olen liiga väsinud, et uudiseid lisada. Nädalavahetusel on aega  aga rohkem uudiste lisamisega tegeleda. Sellega seoses otsin oma lehelei abilisi, kes aitaksid lehte aktiivselt üleval hoida ka nädala keskel. 

Kõik kes tunnevad et nad tahavad lehe uudiste lisamisel abiks olla, siis andke mulle endast teada, võiksite kirjutada mulle oma vanuse ja just miks sina peaksid saama lehe abiliseks, mille poolest oled teiste soovijate poolest parem.

estoniarpazzzpage@gmail.com
Views: 230 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
MEGAPOSTITUS
....................................... Promo Brüsselis ....................................... Promo Pariisis ....................................... Promo Stocholmis
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid Teen Choice LIVE showd?
Total of answers: 19
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Jutunurk
200

Robert Pattinson Eesti fännileht

Make a free website with uCoz