Sunday, 2018-11-18, 1:27 PM
Menüü
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Kalender
«  November 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Logi sisse
Main » 2011 » November » 19 » Näitlejad Elleni shows + Bruno Marsi esinemine ja part2 sneak peak!
5:08 PM
Näitlejad Elleni shows + Bruno Marsi esinemine ja part2 sneak peak!
NB! Sisaldab filmiklippe, kui sa ei soovi ette näha, siis ära vaata.

Ennem kui läheme Elleni show juurde, annab Ellen teile Sneak Peaki part2`st(see klipp ei sisalda spoilereid)


Ja nüüd show, tõsiselt naljakas, näeb niii tantsu kui suuga püüdmist...

Views: 178 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
MEGAPOSTITUS
....................................... Promo Brüsselis ....................................... Promo Pariisis ....................................... Promo Stocholmis
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid Teen Choice LIVE showd?
Total of answers: 19
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Jutunurk
200

Robert Pattinson Eesti fännileht

Make a free website with uCoz