Monday, 2018-10-22, 5:08 AM
Menüü
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Kalender
«  June 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Logi sisse
Main » 2012 » June » 19 » Koidukuma treaser on tulekul
9:59 AM
Koidukuma treaser on tulekul

Kas pole mitte parim viis tähistada Edwardi 111ndat sünnipäeva Koidukuma 2. osa treaseriga?


Summit/Lionsgate kinnitas just, et treaser trailer tuleb välja kolmapäeval.  Nad annavad homme meile 10 sekundit eelvaadet, järgimsel päeval tulevast treaserist. 


Views: 461 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
MEGAPOSTITUS
....................................... Promo Brüsselis ....................................... Promo Pariisis ....................................... Promo Stocholmis
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid Teen Choice LIVE showd?
Total of answers: 19
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Jutunurk
200

Robert Pattinson Eesti fännileht

Make a free website with uCoz