Wednesday, 2018-10-24, 4:21 AM
Menüü
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Kalender
«  July 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Logi sisse
Main » 2011 » July » 22 » Kogu pressikonverents kus näete kahte koidukuma klippi
1:11 PM
Kogu pressikonverents kus näete kahte koidukuma klippi
Kahjuks on klippide autoril mingi jama olnd, ning 4ndat ja 6ndat klippi ei ole, või õigemini on aga must pilt ainult, seetõttu ei pannud neid ka siia. Jacobi klipp näete part3`s, mesnädalate oma kohta ma kahjuks hetkel ei tea, aga kommentaaride järgi otsustades, jäi see 6ndasse klippi, mida näha kahjuks ei ole.

Kui leian parema kvaliteediga klipid ning mesinädala oma, siis lisan koheselt lehele.

Views: 286 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
MEGAPOSTITUS
....................................... Promo Brüsselis ....................................... Promo Pariisis ....................................... Promo Stocholmis
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid Teen Choice LIVE showd?
Total of answers: 19
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Jutunurk
200

Robert Pattinson Eesti fännileht

Make a free website with uCoz