Monday, 2018-10-22, 4:42 AM
Menüü
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Kalender
«  July 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Logi sisse
Main » 2012 » July » 7 » Kes lähevad Comic Conile?
4:02 PM
Kes lähevad Comic Conile?
Breaking Dawn robert pattinson comic con 2012 Robert Pattinson, Kristen Stewart, Mackenzie Foy, Taylor Lautner Confirmed for Comic Con 2012 taylor lautner robert pattinson mackenzie foy kristen stewart comic con breaking dawn part 2


Comic Con toimub 12-15 juuli
Koidukuma 2 osa paneel on 12 juulil,  näitlejad kes on kinnitanud oma kohalolekut on: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Peter Facinelli, Nikki Reed, Jackson Rathbone, Ashley Greene, Kellan Lutz ja Mackkenzie Foy. Comic Conil näidatakse fännudele ekslusiivset Koidukuma 2. osa klippi.
Views: 660 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
MEGAPOSTITUS
....................................... Promo Brüsselis ....................................... Promo Pariisis ....................................... Promo Stocholmis
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid Teen Choice LIVE showd?
Total of answers: 19
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Jutunurk
200

Robert Pattinson Eesti fännileht

Make a free website with uCoz