Friday, 2018-03-23, 3:37 PM
Menüü
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Kalender
«  January 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Logi sisse
Main » 2011 » January » 17 » Kahe filmi vahel
8:50 PM
Kahe filmi vahel


Praegu toimuvad "Koidukuma" võtted aga alles hiljuti tuli uudis, kus selgus, et "Water For Elephants" osasid stseene tuleb uuesti filmida. Nüüd  Robert peabki käima kord ühel kord teisel filmivõttel. Loodame, et varsti saavad  "Water For Elephants" uuesti filmitavad stseenid läbi ning Robert saab pühenduda korralikult ühele filmile.
Views: 241 | Added by: somerhalder | Tags: koidukuma, Water For Elephants, võtted | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
MEGAPOSTITUS
....................................... Promo Brüsselis ....................................... Promo Pariisis ....................................... Promo Stocholmis
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid Teen Choice LIVE showd?
Total of answers: 19
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Jutunurk
200

Robert Pattinson Eesti fännileht

Make a free website with uCoz