Wednesday, 2018-10-24, 4:03 AM
Menüü
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Kalender
«  November 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Logi sisse
Main » 2011 » November » 19 » Jäta arvamus
0:16 AM
Jäta arvamus

Kaua oodatud päev on käes, esilinastub Videviku saaga osa  "Koidukuma 1. osa"

Kui oled filmi vaadanud siis jäta siia arvamus, kas meeldis film, millised olid lemmikkohad, lemmiksoundtrack, mis oleks võinud veel filmis sees olla jne

NB Kommentaarid võivad sisaldada spoilereid, ära loe neid ennem, kui oled filmi näinud!Views: 285 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 3
3  
OMG, poleks arvanud, et see osa niii vägev tuleb, sest tõesti raamat ei olnud minu jaoks kuigi põnev. Filmiga saadi selle eest hästi maha. Pulmad olid niii ilusad, milline dekoratsiooon ja värki, päris naljakas oli see kuidas Alice ja jasper tantsisid. Mitmeid kordi sai ikka naerdud. Mesinädalad olid ka mõnusad, nii ilus maja oli, vot selles tahaks ka ise elama minna, ja päris naljakas oli, kui koristajad läksid magamistuppa ja seda katkist voodit nägi.
Bellale tehtud meik oli tõesti supper, kui ta rase oli ja hundid, oeh need hundid olid ka ävga ägedad, millised kihvad!
Taustamyusika sobis ka väga hästi, ma vist jääkski kiitma kui hea film see on, ei jõua uut osa ära oodata...

2  
Kui arvestada seda, et "Koidukuma" raamat meeldib mulle kogu saagast ilmselt kõige vähem, siis olin filmi lõpptulemusega väga rahul. Režissöör oli teinud suurepärast tööd ja ka stsenaarium oli tavapärasest parem: põhiasjad klappisid enam-vähem raamatus olnud sündmustega ja midagi ulmelist polnud vahele lisatud.

Kristeni näitlemisoskus rabas mind ka veidike jalust ning ei saa mainimata jätta make-up tiimi uskumatult reaalselt jumestust, kui Bella oli "haige".

Veel meeldisid Jacobi ja Edwardi emotsioonid, kui Bella oli suremas... minu jaoks oli see filmi üks parimaid osi, näitlejad tulid sellega ideaalselt toime. Ja Bella sünnitus, ohjah, raamatut lugedes ei kujutanudki seda nii rõvedana, aga eks see nii olema pidigi. Korralik lõpupauk ikka filmile!

Filmis oli nii palju erinevaid emotsioone: sai südamest naerda, leidus ka tõsisemaid ja ka kurvemaid hetki.

Kuigi oli etteaimata, et nad filmi just selle kohapeal pooleks teevad, oli see väga ärritav! Oleks siiski tahtnud näha midagi rohkemat Bella vampiiriolemusest! Aga nagu fännidele tavaks on saanud, siis tuleb veel oodata! Aasta pärast näeme ka juba viimase osa ära ja ongi lõpp...

Üldiselt mulle küll meeldis ja tasus oodata! Kas aga uuesti vaatama läheks, ei tea.

1  
Mulle meeldis ka tohutult. Supperhästi oli film tehtud, pulmad olid niii lahedad ja mesinädalad ka. Muidugi lõpus silmade avanemine oli ülifantast ja soundtrack sobis ka sinna väga väga häasti. Tõenäoliselt uuesti kino külastama :D

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
MEGAPOSTITUS
....................................... Promo Brüsselis ....................................... Promo Pariisis ....................................... Promo Stocholmis
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid Teen Choice LIVE showd?
Total of answers: 19
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Jutunurk
200

Robert Pattinson Eesti fännileht

Make a free website with uCoz