Sunday, 2018-11-18, 12:41 PM
Menüü
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Kalender
«  January 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Logi sisse
Main » 2011 » January » 5 » Hea uudis
7:12 PM
Hea uudis


People Choice Awards toimub 5 jaanuar 2011. 
Teada on juba pikemat aega, et sinna jõuavad Kristen Stewart ja Taylor Lautner, kuid Robertist polnud mainitud kippu ega kõppu. Nüüd on mulle teile hea uudis, see on kindel - Robert tuleb People Choice Awardsile.
Teada on ka nii palju, et ta saabub Koidukuma võtetelt, on auhinnagaalal ära ning siis lendab kohe tagasi võteteleViews: 238 | Added by: somerhalder | Tags: people choice award, Robert Pattinson | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0 Spam
1 Dalton  
Hey hey hey, take a gnader at what' you've done

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
MEGAPOSTITUS
....................................... Promo Brüsselis ....................................... Promo Pariisis ....................................... Promo Stocholmis
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid Teen Choice LIVE showd?
Total of answers: 19
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Jutunurk
200

Robert Pattinson Eesti fännileht

Make a free website with uCoz