Friday, 2018-03-23, 3:42 PM
Menüü
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Kalender
«  June 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Logi sisse
Main » 2011 » June » 28 » Glamour seksikam mees 2011 hääletus
9:26 PM
Glamour seksikam mees 2011 hääletus
Kas Robert suudab sel aastal oma tiitlit kaitsta? Seda kindlustamaks hääleta Roberti poolt SIIN Vanus? 25
Vaba?  Kui sa ei ole just kaks aastat kivi all elanud, siis sa peaksid teadma, et käivad jutud, et Robert käib  Kristen Stewartiga. Kuigi ametlikult ei ole seda nende poolt kinnitada, niiet mine sa tea, võibolla on sul veel võimalus
Kus me näeme järgmisena?  Järgmisena esilinastub film "Bel Ami"
Views: 318 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
MEGAPOSTITUS
....................................... Promo Brüsselis ....................................... Promo Pariisis ....................................... Promo Stocholmis
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid Teen Choice LIVE showd?
Total of answers: 19
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Jutunurk
200

Robert Pattinson Eesti fännileht

Make a free website with uCoz