Monday, 2018-10-22, 4:49 AM
Menüü
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Kalender
«  January 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Logi sisse
Main » 2012 » January » 7 » Fänn jagas emotisoone peale "Bel Amid"
0:10 AM
Fänn jagas emotisoone peale "Bel Amid"
  

Õnnelik fän kes nägi filmi, jagas meiega oma arvamust


Ainult üks sõna kirjeldamiseks: SUUREPÄRANE!
Ma armastan seda lugu, rollimängu ja näitlejaid, Robert mängis suurepäaselt! Ta mängib Georgest nagu ta oleks see isik ise, ma armastan Bel Amid, armastan Georgest! Ma arvan et see on parim tegelane keda ta mänginud on, see on teistest rollidest nii erinev... niipalju emotsioone oli välja mängitud, lihtsalt võrratu!

Jah TÕESTI, me näeme teda ALASTI, paganama erootiline!!! Issand ta on nii seksikas - kõik Roberti fännid lõpetavad hingamise pärast selle filmi nägemist:) nagu mina

Robert ma tänan sind! Te võite öelda mida tahate aga Robert on parim näitleja maailmas!
Nüüd ma mõistan et nägin ühte maailma paremat filmi ja mrmastan seda meest iga päevaga üha rohkem!
Ma  olen kindel, et te kõik armastate!
Views: 263 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
MEGAPOSTITUS
....................................... Promo Brüsselis ....................................... Promo Pariisis ....................................... Promo Stocholmis
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid Teen Choice LIVE showd?
Total of answers: 19
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Jutunurk
200

Robert Pattinson Eesti fännileht

Make a free website with uCoz