Sunday, 2018-02-25, 10:05 PM
Menüü
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Kalender
«  August 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Logi sisse
Main » 2011 » August » 12 » "Bel Ami´d" näidatakse Balti filmifestivalil Lätis?
12:30 PM
"Bel Ami´d" näidatakse Balti filmifestivalil Lätis?

Kui me kuulsime, et "Bel Ami" on pandud filmillisti, mida näidatakse Balti filmifestivalil Lätis, otsustasime kohe organisteerijatega ühendust võtta, et nad kinnitaks seda. Midagi kindlalt ei saadud meile öelda aga lubati, et saame kinnitust 16 augustil.

 Festival toimub 15-25 september.
Views: 231 | Added by: somerhalder | Tags: Balti filmifestival | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
MEGAPOSTITUS
....................................... Promo Brüsselis ....................................... Promo Pariisis ....................................... Promo Stocholmis
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid Teen Choice LIVE showd?
Total of answers: 19
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Jutunurk
200

Robert Pattinson Eesti fännileht

Make a free website with uCoz