Wednesday, 2018-10-24, 3:15 AM
Menüü
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Kalender
«  June 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Logi sisse
Main » 2011 » June » 28 » 10 asja , milleta Robert Pattinson elada ei saa !
9:13 PM
10 asja , milleta Robert Pattinson elada ei saa !
1. Edward Cullen: Ma olen nagu rohkem teadlikult püüdnud seda olukorda iroonitseda, 109. aastane , kes on armund 17. aastasesse tüdrukusse , kelle pärast ta teeskleb , et käia koolis.

2. Ta koer: ainus oluline emotsionaalne kontakt on mu koeraga. Meie suhe on naeruväärne.

3. Kristen Stewart: Oh, ma ei tea. Ta on lahe. Isegi enne kui ma teadsin teda, ma arvasin, et ta on tõesti hea näitleja. Nagu, ma nägin "Into the Wild," ja ma arvasin, et ta on tõesti hea selles. Ma siiski arvan, on väga vähe klassi tüdrukud, kes on nii head, kui tema on. See on naljakas, et ta on üks kes teeb sellist suurt asja.

4.Tema kaubamärk juuksed: Ma lihtsalt kasutan vett. Keegi kunagi ei usub mind, aga see on tõsi.

5.Tema õde: Kuni ma olin 12 minu õed riietasid mind kleiti kui tüdruk ja tutvustab mind kui" Claudia ! Kaksteist oli pöördepunktiks kui ma kolisin segatud kooli ja siis sain cool-iks ja avastasin juuksegeeli.

6. Tema karjäär: Vahel ma arvan, Põrgusse see näitlemine `ja siis ma taipan, et ma võin olla tööl ka kingapoes, kuid siis taipan , et näitlemine on ikka lahedam.

7. Tema ihukaitsjad: "Ma olen tõesti kardan saada lööki autolt. Ma ületan tänavaid ka hirmunult.

8. Raha: Mul hakkas raha ringi käima, kui olin umbes 10. Hakkasin teenida 10 £ nädalas ja siis mul oli kinnisideeks raha teenida, kuni ma olin umbes 15.

9.Stilist: Ma nägin õudusunenägusi sellest mitu kuud ette, ma läksin Jasper Conran ja valisin välja kõige naeruväärsema , ekstravagantsema riietusega - nad nägid väga head kaupluses välja. Ja siis ma panin needselga  ja ma arvasin, "sa näed välja nagu idioot." On Harry Potter Premiere.

10. Suudlemine: Ma lihtsalt lähen hulluks suudeldes. Peale seda ära kõndimine on veidram hetk mu jaoks. See on piinlik, ei tea mida öelda teine teisele.
Views: 273 | Added by: ttteps | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
MEGAPOSTITUS
....................................... Promo Brüsselis ....................................... Promo Pariisis ....................................... Promo Stocholmis
Meie fännilehed
Tekst Tekst
Küsitlus
Kas vaatasid Teen Choice LIVE showd?
Total of answers: 19
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Jutunurk
200

Robert Pattinson Eesti fännileht

Make a free website with uCoz